Núm. 14 - Desembre 2013 - Febrer 2014 Edicions anteriors

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal - Enviar a un amic - Subscriure's

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Actualitat

Nous dictàmens publicats per la Comissió Farmacoterapèutica de la Medicació Hospitalària de Dispensació Ambulatòria en l’àmbit del CatSalut

El CatSalut ha publicat els dictàmens d’ús de vandetanib, eribulina, vemurafenib i crizotinib avaluats pel programa d’harmonització de la medicació hospitalària de dispensació ambulatòria  (PHMHDA).

[+ Més informació] | Comparteix

Acords de la Comissió Farmacoterapèutica de l'ICO

Detall dels acords de la reunió de la Comissió Farmacoterapèutica de l’ICO realitzades el 18 de desembre de 2013 i el 17 de febrer de 2014.

[+ Més informació] | Comparteix

Estat situació informes posicionament terapèutic (IPT) i decisió de preu i finançament per part del Ministeri de Sanitat

El Ministeri de Sanitat ha posat en marxa l’elaboració d'informes de posicionament terapèutic a nivell estatal. L'objectiu de la proposta és l'establiment d'un marc de treball conjunt entre DGCBSF (Dirección General de Cartera Básica de Servicios del Sistema Nacional de Salud y Farmacia), les comunitats autònomes (CCAA) i l'AEMPS (Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios) per a la realització dels informes de posicionament terapèutic dels medicaments d'ús humà, que han de servir com una de les bases per al finançament selectiu i, si escau, fixació del preus dels mateixos i també com a referència per a qualsevol actuació relacionada amb l'adquisició i promoció de l'ús racional dels mateixos.

[+ Més informació] | Comparteix

Farmacovigilància

Es presenten les alertes de farmacovigilància durant aquest període. El servei de Farmàcia ha emès comunicats per cadascun dels casos per informar als professionals.

[+ Més informació] | Comparteix

 

Contacte

Comissió Farmacoterapèutica
Institut Català d'Oncologia
cft@iconcologia.net
http://ico.gencat.cat

BannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Granvia de L'Hospitalet 199-203
08908  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00

lectura