Núm. 26 - 7 de juliol de 2010 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Actualitat

Èxit d'assistència i de recaptació al II segon sopar solidari de Caves Vallformosa

Ampliar imatge

Divendres 2 de juliol va tenir lloc el II Sopar solidari de Caves Vallformosa per a reduir l'impacte del càncer. Els diners recollits, més de 22.000€, aniran en benefici del programa de l'ICO “Conviure amb la malaltia”. (Vegeu galeria d'imatges). 

Durant l'acte van intervenir, entre d'altres, Queta Domènech, directora general de Caves Vallformosa i impulsora de la iniciativa, Josep Maria Vilà, president i conseller delegat de l'ICO, que va agrair la tasca de Caves Vallformosa, i Candela Calle, directora general, qui va presentar la institució i va explicar què s'havia fet amb els diners recollits en el I sopar solidari. Per la seva banda, Josep Ramon Germà, responsable de Gestió del coneixement de l'ICO, va fer la xerrada "De copes amb Càncer".

Presentat per Mònica Monferrer, l'acte també va comptar amb la presència del grup Sincronia i de l'actuació especial de la cantant Beth, que va presentar el seu darrer disc.

Conviure amb la malaltia
Els diners recollits aniran destinat al programa "Conviure amb la malaltia". Impulsat per la direcció corporativa de l’ICO, té l’objectiu de promoure accions de suport i acompanyament als nostres usuaris –malalts i familiars- que complementin els serveis que ja s'ofereixen des dels serveis assistencials.

I sopar solidari
El sopar s'organitza en el marc de l’acord de Responsabilitat Social Corporativa que Vallformosa manté des de 2007 amb l'ICO. El 22 de febrer de 2008 es va celebrar el I sopar solidari, que va comptar amb l’assistència de prop de 300 persones i va permetre recaptar més de 20.000€. Aquests recursos es van destinar a la compra de material d’investigació per a la millora de l’equipament del laboratori de recerca de l’ICO.

Comparteix

Enllaços relacionats
Galeria d'imatges
 

Contacte

Departament de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
www.iconcologia.net

BannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Gran Via de L'Hospitalet 199-203
08907  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00