Núm. 21 - 28 d'abril de 2010 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Actualitat

Un nou conveni per millorar l'assistència al Baix Llobregat

Ampliar imatge

L'ICO, l'Hospital Universitari de Bellvitge, el Consorci Sanitari Integral i l'Hospital de Sant Joan de Déu signen convenis amb el CatSalut per coordinar la seva activitat.

Amb aquest conveni es vol millorar l’accessibilitat dels usuaris al sistema públic, mantenint la continuïtat assistencial i la reducció del temps i de les llistes d’espera.
 
En base a aquest acord, la col·laboració en els processos de treball entre els diferents organismes permetrà incrementar la qualitat assistencial (amb l’elaboració de protocols conjunts, per exemple) i simplificar els tràmits.
 
També permetrà potenciar el caràcter excel·lent de l'assistència i la recerca desenvolupades en aquests centres, fent aquest entorn més atractiu per al desenvolupament professional.
 
En efecte, aquest treball en xarxa potenciarà la transmissió de coneixements i millora professional, a banda de poder establir noves col·laboracions entre equips mèdics, instal·lacions, sistemes d’informació i altres recursos.
 
En conjunt, el que es vol potenciar és la complementarietat dels serveis mèdics a la comarca, convertint el Baix Llobregat en un territori absolutament autosuficient en l’àmbit d’assistència sanitària.
 
La prestació dels serveis que es desenvolupin conjuntament entre els diferents organismes es podrà dur a terme a l’espai assignat a qualsevol de les entitats. Independentment d’on es faci, els serveis sempre es donaran conjuntament als usuaris, aportant els recursos materials i humans que es determinin en cada cas.
 
A la imatge: Candela Calle, directora general de l'ICO, Xavier Corbella, director gerent de l'Hospital Universitari de Bellvitge, Mònica Almiñana, gerent de l'Àmbit de la Regió Sanitària Barcelona Sud, Albert Pons, gerent de l'Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, i Rubén Díaz, director mèdic de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Comparteix

 

Contacte

Gabinet de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
www.iconcologia.net

BannerBannerBannerBannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Gran Via de L'Hospitalet 199-203
08907  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00