Núm. 18 - 17 de març de 2010 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Breus

Es renova el lloc web del Centre OMS/ICO sobre VPH

Ampliar imatge

L’ICO acull la seu del Centre d’informació sobre virus del papil·loma humà (VPH) i càncer de coll d’úter de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), i n'és un referent en dades epidemiològiques.

L’HPV Information Centre està ubicat físicament a la seu de l’Hospitalet de l'ICO i sorgeix d’una iniciativa del Departament d'Immunització, Vacunes i Productes Biològics de l’OMS i del Programa de Recerca en Epidemiologia del Càncer de l’ICO i ha comptat amb el finançament de la Fundació Bill i Melinda Gates.
 
El centre recull, analitza i distribueix la informació que es genera arreu del món sobre el virus del papil·loma humà i el càncer de coll d’úter. Mitjançant una pàgina web interactiva (www.who.int/hpvcentre) s’agreguen i es presenten dades mundials sobre la prevalença, incidència i mortalitat per càncer de coll d’úter, així com la prevalença i la distribució d’infeccions per tipus específics del VPH tant en dones amb càncer de coll d’úter com en dones de la població general.

Ara s'ha renovat el lloc web, que proporciona nous i actualitzats indicadors, informes, fulles de dades per païs i recursos educacionals.

També es mostren dades sobre altres factors relacionats amb el càncer de coll uterí i dades sobre indicadors sòcio-demogràfics i d’immunització i cribratge, els quals són essencials per a l’avaluació, la planificació i la posada en marxa d’estratègies preventives per al càncer de coll d’úter.
 
Els usuaris poden consultar i explorar dades d’un país o regió o descarregar-se informes que resumeixen les dades disponibles més importants per una zona concreta.

Comparteix

 

Contacte

Departament de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
www.iconcologia.net

BannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Gran Via de L'Hospitalet 199-203
08907  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00