Núm. 17 - 26 de febrer de 2010 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Actualitat

Es posa en marxa l’Oficina d’atenció al professional

Ampliar imatge

Des del dilluns passat, 22 de febrer, podeu accedir a l’espai virtual de l’Oficina d’Atenció al Professional (OAP), que ha posat en marxa la Direcció de Persones. L’objectiu de l’Oficina és oferir a tots els professionals un nou canal, més eficaç i personalitzat, per atendre les seves consultes. “Aquest nou servei vol facilitar la relació dels professionals amb el Departament de Persones”, segons Àngel Vidal, el seu director, i “a més de respondre dubtes i demandes de forma ràpida i eficient, podrà oferir un tracte més personal i confidencial que el que podíem oferir fins ara”.

La posada en marxa de l’espai virtual de l’Oficina d’Atenció al Professional també permet agilitar bona part dels tràmits, consultes i gestions que els treballadors han de fer amb el Departament de Persones. A més, com a novetat, a partir d’ara es poden imprimir els rebuts de la nòmina, els certificats per a la Declaració de la Renda i els resums anuals de les retribucions. També es poden modificar les dades personals i d’IRPF.

“En el cas de l’oficina virtual, i com passa amb tot nou producte, caldrà un temps per avaluar el seu funcionament, però de totes maneres, l’objectiu no és substituir la relació personal, ni molt menys. Nosaltres, tot l’equip del Departament de Persones, continuarem estant a la disposició dels treballadors i, a més, amb un compromís renovat de donar resposta en un termini màxim de tres dies.”, assegura Àngel Vidal, director de Persones.

Vies de contacte
L’OAP és un espai on qualsevol treballador de l’ICO pot adreçar-se per demanar informació, sol·licitar documentació, realitzar tràmits o, per exemple, formular queixes i suggeriments.

Les gestions es poden fer a través del Portal de l’empleat de la intranet, o bé en persona a les oficines de la Direcció de Persones, a la segona planta del centre ICO del’Hospitalet (de dilluns a dijous de 8:00 a 17:00 i divendres de 8:00 a 15:00). L’atenció es fa en una sala a porta tancada per garantir la confidencialitat de la consulta.

Comparteix

 

Contacte

Departament de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
www.iconcologia.net

BannerBannerBannerBannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Gran Via de L'Hospitalet 199-203
08907  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00