Núm. 15 - 21 de gener de 2010 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Actualitat

Acaba la tasca dels grups de treball del Pacte de Progrés

Els grups de treball del Pacte de Progrés han consensuat diferents propostes per motivar i incentivar els professionals i assolir una organitzacio eficient i de qualitat.

Ara, aquestes propostes, fruït de la participació i del diàleg entre la direcció i els representants socials, s’han d’aprovar en el si del Comitè de Direcció de l’ICO i dels comitès d’empresa. Un cop fet, se signarà l’acord.

La Direcció de l’ICO va proposar a principis de juliol un pacte de progrés als comitès d’empresa dels tres centres per implantar mesures per potenciar el desenvolupament professional a partir del 2010. Es va acordar constituir quatre grups de treball formats per representants dels comitès d’empresa i de la direcció de l’ICO: Incentivació / Desenvolupament professional / Organització / Qualitat i innovació.

Després de diverses reunions, i seguint el cronograma establert, els diferents grups de treball han elaborat un document que inclou diferents propostes. A la intranet de l’ICO trobareu el document amb tota la informació detallada d'aquestes propostes.

Àngel Vidal, responsable de la Direcció de Persones, i coordinador dels pactes, ha destacat “l’esperit constructiu de les reunions i la participació activa de tots els membres per aconseguir les millors condicions per als treballadors de l’ICO”.

Comparteix

 

Contacte

Departament de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
www.iconcologia.net

BannerBannerBannerBannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Gran Via de L'Hospitalet 199-203
08907  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00