Núm. 14 - 26 de novembre de 2009 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Actes i congressos

150 assistents a la II Jornada de la Xarxa ICO d’Atenció Oncològica

Ampliar imatge

Un dels trets diferencials de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) és la implantació al territori mitjançant la xarxa que té establerta amb 16 hospitals comarcals. Divendres 20 de novembre es va celebrar a Platja d’Aro la segona reunió de tots els membres de la xarxa, per estrènyer els lligams, intercanviar experiències i millorar la col·laboració.
 
La II Jornada de la Xarxa ICO d’Atenció Oncològica va estar organitzada per l’ICO i l’Hospital de Palamós, i va aplegar uns 150 representants dels tres centres ICO (Girona, Badalona i l’Hospitalet), els tres hospitals de l’ICS de referència (Germans Trias i Pujol, Josep Trueta i Bellvitge) i dels setze hospitals que conformen la xarxa: Blanes, Mataró, Calella, Olot, Palamós, Santa Caterina, Figueres, Vic, Hospital de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Igualada, Martorell, Sant Boi de Llobregat, Sant Pere de Ribes, Viladecans i Vilafranca del Penedès.
 
Durant la jornada es van tractar temes com la incorporació dels nous fàrmacs als hospitals de la xarxa, la toxicitat dels nous tractaments antineoplàsics i la coordinació entre els diferents nivells assistencials. Així mateix, es va presentar un cas clínic d’hematologia i un de càncer de recte.
 
La trobada també va acollir la II Jornada del Grup de Treball d’Infermeria de la Xarxa ICO Girona, en què es va parlar sobre els aspectes legals de la informació que s’ofereix al pacient de càncer, la situació actual de les voluntats anticipades i el paper de la infermeria en els comitès d’ètica.

Comparteix

 

Contacte

Departament de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
www.iconcologia.net

BannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Gran Via de L'Hospitalet 199-203
08907  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00