Núm. 9 - 30 de setembre de 2009 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

El campus de Bellvitge de la UB aspira a l'excel·lència internacional

El Campus de Bellvitge de la Universitat de Barcelona ha presentat la seva candidatura al Ministeri d'Educació per ser reconegut com a Campus d'Excel·lència Internacional.

El programa Campus d’Excel·lència Internacional té com a objectiu finançar i promoure el reconeixement dels campus universitaris que acreditin ser més innovadors i competitius en els àmbits docents i de recerca i que tinguin un projecte estratègic comú de creixement i de millora amb l’agregació de diferents institucions.

Un total de 50 universitats espanyoles han presentat 51 candidatures a aquesta acreditació. La Universitat de Barcelona és l’única que ha presentat dues candidatures: una per al campus de Pedralbes i una altra per al de Bellvitge. El Ministeri d’Educació preseleccionarà 15 propostes, que obtindran una subvenció per al projecte de candidatura definitiva. En total, en el marc d’aquest programa es donaran ajuts de 53 milions d'euros en subvencions i 150 milions en préstecs.

La candidatura del campus de Bellvitge sol·licita uns 30 milions d’euros per al finançament de diversos projectes bàsics i executius. La proposta destaca, a més la qualitat de la docència que s’imparteix i de les infraestructures, la privilegiada relació de la UB amb l’Hospital Universitari de Bellvitge i l'Institut Català d’Oncologia, així com l’enorme potencial de creixement de la zona on es troba i la potència dels projectes que ja estan en marxa en el marc del Biopol, els quals faran que, en pocs anys, el nostre campus sigui un clúster de les biociències dels més importants del sud d’Europa.

Comparteix

 

Contacte

Departament de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
www.iconcologia.net

BannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Gran Via de L'Hospitalet 199-203
08907  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00