Núm. 5 - 15 de juliol de 2009 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Actualitat

Es defineixen els grups de treball del Pacte de Progrés

Aquest Pacte es va presentar l’1 de juliol

Avui, 15 de juliol, els comitès d’empresa dels tres centres ICO s’han trobat amb el director de Persones, Àngel Vidal, per mirar d’avançar en la concreció dels temes a discutir en el marc del Pacte de Progrés. Francesc Moreu, president i conseller delegat de l’ICO, va fer l’oferta d’aquest pacte fa dues setmanes a la representació social de l’empresa amb l’objectiu d’iniciar un procés de diàleg adreçat a potenciar el desenvolupament professional mitjançant l’acord sobre mesures concretes que es podrien començar a implantar a partir del 2010.

Els resultats de la reunió
Aquest matí, al centre ICO Badalona, s’han definit les prioritats i els grups de treball per a cadascun dels nou àmbits en què s’articula el Pacte de Progrés: mapes de competències i disseny del lloc de treball, DPO, incentius, carrera professional, teixit social, participació en la unitat assistencial, autonomia de gestió, formació continuada i llocs de comandament. Els assistents han acordat la constitució de tres grups de treball:

-Incentivació: DPO i incentius.

-Desenvolupament professional: carrera professional, teixit social, participació en la unitat assistencial, motivació i participació.

-Model d’organització: autonomia de gestió, quadres de comandament, descripció de llocs de treball i mesura de càrregues. En aquest apartat també s’ha incorporat, a petició dels comitès d’empresa, la qualitat assistencial. 

Els representants dels comitès d’empresa han insistit que la seva participació en el Pacte de Progrés no implica l’abandonament de la revindicació de quatre temes que consideren fonamentals: resolució de les convocatòries, constitució dels comitès de formació continuada i de salut laboral, i d’una comissió de treball específica sobre condicions laborals.

Finalment, s’ha arribat al compromís següent:

-La Direcció de Persones de l’ICO enviarà la setmana vinent un calendari de reunions i fites a assolir en dos àmbits: la negociació de les qüestions sindicals i el desenvolupament del Pacte de Progrés.

-Els comitès d’empresa definiran els seus representants per a cadascun d’aquests grups de treball abans del 31 de juliol.

 

Comparteix

 

Contacte

Departament de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
www.iconcologia.net

BannerBannerBannerBannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Gran Via de L'Hospitalet 199-203
08907  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 497 87 88