Núm. 4 - 1 de juliol de 2009 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Persones

Lourdes Guanter

Ampliar imatge

Lourdes Guanter és la nova cap de la Unitat de Formació i Docència de l’ICO. Lourdes Guanter, diplomada en Infermeria, fa 6 anys que forma part de l'equip de la formació i docència. La Unitat de Formació i Docència dependrà de la Direcció Acadèmica de l'ICO. 

Lourdes Guanter és diplomada d’infermeria per la Universitat de València (UV), Màster en Infermeria Oncològica per la UV, llicenciada en Infermeria per la Universitat de Sao Paulo i Master en Cures Pal·liatives per la Universitat de Barcelona. Va treballar durant 10 anys a l’Institut Valencià d’Oncologia i a l’Hospital de la Santa Creu de Vic. Des del març de 2003 treballa a l’ICO com a responsable de la docència en Cures Pal·liatives i, fins ara, com a coordinadora de la Unitat de Formació i Docència.

La Unitat de Formació i Docència de l’ICO depèn de la nova Direcció Acadèmica, encapçalada per Evarist Feliu. L’objectiu és aconseguir que l’ICO esdevingui un Institut Universitari.

Per això, s’han aplicat algunes millores com la implicació de professionals dels centres de Badalona i Girona en les tasques de la Unitat, el registre i protocolització dels circuits de demandes formatives i l’acreditació de les accions docents amb un nou aplicatiu.

Amb aquests canvis es vol potenciar també la formació continuada dels professionals de l’ICO, per tal de poder millorar les competències de cada col·lectiu. També es pretén ampliar l’oferta docent amb reconeixement acadèmic, i promoure l’ordenació de les estades formatives i estades d’excel·lència.

Comparteix

 

Contacte

Departament de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
www.iconcologia.net

BannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Gran Via de L'Hospitalet 199-203
08907  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 497 87 88