Núm. 3 - 17 de juny de 2009 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Actes i congressos

L’ICO participa en el XVI Congrés Nacional d’Hospitals

Ampliar imatge

Càceres ha acollit del 2 al 5 de juny el XVI Congrés Nacional d’Hospitals, en el qual ha participat l’ICO. La iniciativa, que se celebra cada dos anys, és el punt de trobada per als directius dels principals hospitals de l’estat espanyol.
 
Enguany s’han fet 4 conferències, 17 taules rodones i s’han presentat 800 treballs. La trobada ha coincidit amb la V Trobada de Responsables de Serveis de Salut de les Comunitats Autònomes.
 
La participació de l’ICO ha consistit en una ponència, dues comunicacions orals i tres pòsters. A més, Francesc Moreu, president i conseller delegat, ha moderat el col·loqui posterior a la conferència de Celia Gómez, directora general de Planificació i Finançament de la Conselleria de Salut de la Junta d’Andalusia.
 
Ponència:
“La atención paliativa en el Sistema Sanitario” a càrrec de Jordi Trelis, director de l’ICO Badalona. La ponència estava inclosa a la taula rodona dedicada als marges de l’atenció i a la llei de dependència.
 
Comunicacions orals:
Atención telefónica urgente especializada: una herramienta para mejorar la continuidad asistencial. Zayas S, Coma E, Ceresuela A, Ciurana R, García A, Esperalba J.
 
Programa de seguridad del paciente en un centro monográfico de càncer: tres años de resultados. Corrales E, Baños MJ, Rubio D, Clopés A, García A, Esperalba J.
 
Pòsters:
Cuadro de mando integral para una organización multicéntrica. Asensio E, González I, Ribera J, Esperalba J.
 
Desarrollo y actualización de guías de pràctica clínica en el contexto del enfermo oncológico como herramienta de gestión del conocimiento. Rey M, Garcia A, Perayre M, Clopés A, Esperalba J.
 
Acreditación del Institut Català d’Oncologia, una institución sanitaria en red. Montoliu RM, Ribera J, Morales MJ, García A, Esperalba J.

Comparteix

 

Contacte

Departament de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
www.iconcologia.net

BannerBannerBannerBannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Gran Via de L'Hospitalet 199-203
08907  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 497 87 88