Núm. 3 - 17 de juny de 2009 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Actualitat

El nou president fa balanç dels primers cent dies des del seu nomenament

Ampliar imatge

Francesc Moreu, president i conseller delegat de l’ICO, i Joaquim Esperalba, director general, han presentat les accions més significatives que s’han encetat a fi d’avançar en el desenvolupament dels grans objectius estratègics que F. Moreu ja va formular el mes de març passat, quan es va incorporar a l’ICO.

Les sessions, una a cada centre, han reunit més d’un centenar de comandaments; a més, els directius també s’han reunit amb els comitès d’empresa corresponents. Aquestes sessions informatives se celebraran periòdicament.

A grans trets, F. Moreu va insistir que, tot i els canvis que s’han introduït en el model de gestió de l’ICO, la política és de continuïtat i els valors que guien la nostra manera de treballar continuen intactes. A fi de consolidar la posició de l’ICO com a braç armat del Departament de Salut en la lluita contra el càncer, s’ha iniciat la negociació amb l’ICS per establir un conveni marc, que està previst signar abans de final d’any.

Quant a la implantació d’un model federal i el foment d’una major participació dels professionals en la presa de decisions, està previst que el setembre se signi el primer contracte de gestió entre la direcció general i les direccions assistencials de cada centre. S’iniciarà, així, la transformació del model de direcció per objectius i la política d’incentius.

Finalment, també es va anunciar un canvi en l’orientació del a Fundació ICO, que centrarà la seva activitat en ajudar a “empresarialitzar” iniciatives, liderades per professionals de l’ICO, que, per les seves característiques, no es poden gestionar adequadament des de l’estructura d’un centre hospitalari públic. En aquests moments, la Fundació ICO ja gestiona dues d’aquestes iniciatives (la plataforma de formació online E-Oncologia, i el Programa Qualy en l’àmbit de les cures pal·liatives) i l’objectiu seria concretar-ne més.

Comparteix

 

Contacte

Departament de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
www.iconcologia.net

BannerBannerBannerBannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Gran Via de L'Hospitalet 199-203
08907  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 497 87 88