Núm. 126 - ICO Notícies- 10 d'Abril del 2017 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Actes i congressos

Els ‘Amics de Can Ruti’ es presenten en societat

Ampliar imatge

El diumenge, 19 de març, es va fer la presentació de l’estand itinerant dels ‘Amics de Can Ruti’, un programa que agrupa i dona visibilitat a tota la comunitat de persones, entitats i empreses que doten de recursos l’activitat assistencial, de recerca i docent que es fa  a l’entorn del Campus Can Ruti. 

Amb l’objectiu de donar a conèixer el programa, durant el mes de març, els Amics de Can Ruti estaran presents a Badalona en diferents suports estàtics, com banderoles o pancartes leds, però sobretot amb un estand itinerant que es desplaçarà per diferents punts concorreguts de la ciutat.

El primer d’aquests punts va ser el Pavelló Olímpic de Badalona, coincidint amb el partit de l’ACB Divina Joventut – FC Barcelona. Diferents representants de la majoria d’entitats que formen els Amics de Can Ruti van estar presents ahir diumenge al Pavelló Olímpic de Badalona on van poder explicar, tant als mitjans de comunicació com a la ciutadania, en què consisteix el programa de promoció.

Projecte ‘Amics de Can Ruti’
Els Amics de Can Ruti és un projecte sense entitat jurídica impulsat i gestionat per l’Institut Germans Trias i Pujol (IGTP). Vol convertir-se en una eina clau de mecenatge a la vegada que projectar el Campus Can Ruti com un punt de trobada d’algunes de les institucions catalanes de referència en l’àmbit de la biomedicina.

A més de l’Institut i l’Hospital Germans Trias i l’Institut Català d’Oncologia (ICO), les altres institucions que formen part de la plataforma són la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, el Centre d’Estudis Epidemiològics sobre les ITS i Sida a Catalunya (CEEISCAT), la Fundació Lluita contra la Sida (FLS), l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, el Banc de Sang i Teixits, l’Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI); i l‘Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP Jordi Gol).

Els Amics de Can Ruti disposa d’una pàgina web (www.amicsdecanruti.org), on s’exposaran diferents projectes que es duen a terme al Campus Can Ruti, i amb els quals s’hi pot col·laborar.

 

Comparteix

 

Contacte

Gabinet de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
ico.gencat.cat

BannerBannerBannerBannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Av. Granvia de L'Hospitalet 199-203
08908  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00

ICO Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre
Hospital Joan XXIII
Carrer Dr. Mallafrè Guasch, 4
43005 Tarragona
977 29 58 00