Núm. 122 - 05 d'octubre de 2016 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Actualitat

Ja està disponible la Memòria de sostenibilitat 2015

Ampliar imatge

La memòria ha estat elaborada segons les recomanacions del Global Reporting Initiative (GRI) en la versió G4

L’Institut Català d’Oncologia ha publicat la seva Memòria de Sostenibilitat 2015. D’aquesta manera la institució continua posant èmfasi en els valors i transparència de la seva gestió i ho posa a l’abast dels seus grups d’interès i de la societat en general.

La memòria ha estat elaborada segons les recomanacions del Global Reporting Initiative (GRI) en la versió G4, i ha estat verificada externament per Bureau Veritas. A més, aquest any es presenta en un PDF interactiu, un format que facilita la lectura i la cerca de dades.

En el document s’hi poden trobar els avenços produïts en els aspectes econòmics, mediambientals i socials de la institució, per tant, compleix amb el que és considera una obligació ètica: explicar el què fa la institució i potenciar cada vegada més l’evidència i els resultats.

Més a prop dels pacients i garantint la igualtat d’oportunitats
En acompliment de l’objectiu de la institució ‘Pensem com a pacients’, s’han implantat les rondes de seguretat de pacients, projecte que va ser premiat com iniciativa innovadora a la jornada del Pla de Salut 2015 organitzada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

D’altra banda, la tasca continuada d’avançar en el camí de la igualtat d’oportunitats va ser reconeguda amb l’obtenció per part de l’ICO del distintiu ‘Igualtat a l’empresa’ que concedeix el Govern Espanyol.

Compromesos amb el medi ambient i potenciant la prevenció
Estalviar energia i tenir cura del medi ambient és un dels objectius del Pla d’eficiència energètica, dissenyat per aconseguir un estalvi del 25% en el consum d’aigua i del 22,25% en el gas i electricitat en l’horitzó 2020, a més de la renovació de l’adhesió al programa d’acords voluntaris per a la reducció de gasos d’efecte hivernacle i en alineament amb els objectius del Consell Europeu sobre política energètica i climàtica.

Pel que fa a l’àmbit de la prevenció, la institució ha assumit l’expansió del Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte a l’àrea metropolitana sud (Baix Llobregat i Garraf) i al Barcelonès nord, Baix Maresme i Maresme central, cosa que representa multiplicar gairebé per cinc la població que convidava fins ara a participar-hi. A més també s’ha creat el Programa PROCure, dedicat a evitar o neutralitzar les resistències als tractaments actuals i futurs contra el càncer.

A més, amb la publicació anual de la Memòria de Sostenibilitat 2015, l’ICO ratifica el seu compromís de donar suport continu al Pacte Mundial i als seus principis.

Podeu consultar la Memòria de Sostenibilitat 2015 a la web de l'ICO i al següent link

Comparteix

 

Contacte

Gabinet de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
ico.gencat.cat

BannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Av. Granvia de L'Hospitalet 199-203
08908  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00

ICO Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre
Hospital Joan XXIII
Carrer Dr. Mallafrè Guasch, 4
43005 Tarragona
977 29 58 00