Núm. 121 - 27 de juliol del 2016 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Actes i congressos

Prop de 370 persones assisteixen a la 8a edició del Sopar Solidari de Vallformosa per la lluita contra el càncer

Ampliar imatge

El divendres, 8 de juliol, la Fundació Vallformosa va celebrar la 8a edició del Sopar Solidari per la lluita contra el càncer. Presidit per la directora general de l’ICO i directora gerents de l’ICS, Candela Calle, el sopar és un dels actes principals que organitza la Fundació, amb la col·laboració de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer i que aquest any va comptar amb prop de 370 assistents.

Els diners recaptats, que es publicaran properament, aniran destinats un 80% a l’Institut Català d’Oncologia, per finançar el projecte ‘Impacte del Programa Conviure amb el càncer en la qualitat de vida de pacients i familiars’, i un 20% a l’associació Ampert pel transport dels pacients des del seu domicili a l’ICO.

L’acte va ser presentat pel periodista de Catalunya Ràdio, Pere Escobar, i van intervenir Queta Domènech, presidenta de la Fundació Vallformosa; el vicepresident d’Ampert, Miquel Cartró; el director general de l’INCAVI, Salvador Puig i va cloure els parlaments la directora general de l’ICO i directora gerent de l’ICS, Candela Calle.

Entre els assistents es va repartir un conte anomenat “De copes amb el càncer” escrit Josep Ramon Germà, director d’Estratègia Clínica i Resultats de l’ICO i vicepresident del Patronat de la Fundació Vallformosa, que va escriure com homenatge a Martí Vila, marit de la presidenta de Vallformosa, Queta Domènech, que va morir després d’una llarga lluita contra el cáncer.

Impacte del Programa Conviure amb el Càncer
Amb els diners recollits en la 8a edició del Sopar Solidari de Vallformosa es finançarà el projecte “Impacte del Programa Conviure amb el Càncer en la qualitat de vida dels pacients i familiars”. L’objectiu general d’aquest projecte és conèixer l’impacte que té el ‘Programa Conviure amb el Càncer’. Aquest programa es realitza des de fa 5 anys i té molt bons resultats en la satisfacció dels usuaris.

L’elaboració de la memòria anual del programa és una garantia de seguiment, avaluació i acompliment del programa. Durant aquest 5 anys els serveis que conformen el programa s’han ampliat i han millorat, gràcies a les aliances establertes amb empreses privades, associacions i diverses entitats.

 

 

Comparteix

 

Contacte

Gabinet de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
ico.gencat.cat

BannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Av. Granvia de L'Hospitalet 199-203
08908  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00

ICO Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre
Hospital Joan XXIII
Carrer Dr. Mallafrè Guasch, 4
43005 Tarragona
977 29 58 00