Núm. 105 - 20 de maig del 2015 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Persones

Xavier Gómez Batiste rep la medalla Josep Trueta al mèrit sanitari

Ampliar imatge

Xavier Gómez Batiste, responsable de l'Observatori Qualy de l'ICO, ha estat un dels professionals guardonats amb la medalla Josep Trueta al mèrit sanitari d'enguany. L'acte va ser encapçalat per Artur Mas, president de la Generalitat, i Boi Ruiz, conseller de Salut, i va tenir lloc el dimarts 12 de maig al Palau de la Generalitat.

Les medalles i plaques Josep Trueta, que concedeix anualment el Govern, distingeixen aquelles persones i entitats que, pels seus mèrits, han destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i a la millora de la sanitat. Les medalles i plaques Josep Trueta van ser creades l’any 1997, coincidint amb el centenari del naixement del reconegut doctor i científic català.

L'any passat la van rebre, entre d'altres, Josep Maria Vìlà, president de l'ICO, i Rafael Rosell, cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'ICO Badalona.

Guardonats del 2015

A part de Xavier Gómez Batiste, la resta de guardonats amb la Medalla Josep Trueta 2015 són: l'especialista en l'àmbit de la nefrologia Jaume Aubia; l’especialista en ginecologia i obstetrícia Pere N. Barri Ragué; la llicenciada en farmàcia Maria Rosa Cedó Rigalt; l’investigador Manel Esteller; l'especialista en psiquiatria Josep Fàbregas i Poveda (a títol pòstum); la cap del Programa Pacient Expert Catalunya, Assumpció González Mestre; el tècnic de la Divisió d’Avaluació de Serveis Assistencials del Servei Català de la Salut Amando Martín Zurro; la psiquiatra i psicoterapeuta Roser Pérez Simó (a títol pòstum); la doctora en economia Marisol Rodríguez Martínez; l'especialista en pediatria i cap del Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtrica de l’Àrea Maternoinfantil de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, Josep Sánchez de Toledo i Codina; l'especialista en medicina preventiva i salut pública Andreu Segura Benedicto, i l'especialista en medicina interna i especialista en medicina preventiva i salut pública Antoni Trilla Garcia. La Placa Josep Trueta ha estat concedida enguany l’Hospital del Mar; la Federació Salut Mental Catalunya i la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla.

Comparteix

 

Contacte

Gabinet de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
ico.gencat.cat

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Av. Granvia de L'Hospitalet 199-203
08908  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00

ICO Tarragona
Hospital Joan XXIII
Carrer Dr. Mallafrè Guasch, 4
43005 Tarragona
977 29 58 00