Núm. 82 - 4 de desembre de 2013 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Premis, beques i reconeixements

El programa 'Conviure amb el cáncer' rep el certificat europeu de bones pràctiques

Ampliar imatge

A la convocatòria de 2013, titulada "Weathering the Storm: Creative Solutions in a Time of Crisis", s'han presentat 230 projectes, provinents de 26 països europeus. Els projectes van ser sotmesos a un procés de selecció, revisió contrastada i àmpliament discutida entre el jurat, composat per personalitats dels àmbits acadèmics, empresarials i polítics. El programa Conviure amb el càncer de l'ICO ha estat un dels 32 projectes distingits.

La cerimònia de lliurament dels certificats de bones pràctiques va tenir lloc a l'Ajuntament de Maastricht dilluns 25 de novembre.

Una xarxa europea
El reconeixement que ha rebut el programa "Conviure amb el càncer" per part de la institució europea EIPA (European Institute of Public Administration), organitzadora dels premis, en significa una àmplia difusió en l'àmbit d'Europa.

El programa ha estat recollit en un llibre on es resumeixen els projectes de bones pràctiques i els projectes guanyadors. Així mateix, es podran consultar els millors projectes públics de 38 països europeus en l'e-knowledge platform d’EIPA, una plataforma virtual, que s'habilitarà el 2014.

Els Premis EPSA reuneixen les millors actuacions innovadores i eficients d’alt nivell del sector públic. Amb el rerefons de la crisi l’edició 2013 s’ha convocat per a les institucions i administracions que aconsegueixen quadrar el cercle aportant idees creatives que ajuden al creixement sostenible i a millorar processos, assolint oferir un millor servei malgrat les retallades. Es premien totes aquestes actuacions que augmenten l’efectivitat i l’eficiència, la innovació i l’esforç per adquirir i implementar les bones pràctiques.

Comparteix

 

Contacte

Gabinet de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
http://ico.gencat.cat

 

BannerBannerBannerBannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Granvia de L'Hospitalet 199-203
08908  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00