Núm. 79 - 21 d'octubre de 2013 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Actualitat

L’ICO es converteix en Institut Universitari de la UIC

Ampliar imatge

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i l’ICO han signat un conveni marc de col·laboració a partir del qual l’ICO es converteix en Institut Universitari de la UIC.

L’objectiu del conveni és promoure la màxima utilització dels recursos sanitaris, humans i materials de l’ICO per a la docència universitària, afavorint la millora continua de la qualitat. 

En concret, la col·laboració es materialitza en la formació clínica i sanitària dels alumnes de Medicina i Infermeria de qualsevol cicle.

Així mateix, ambdues institucions treballaran per fomentar la formació continua dels professionals de la salut i la recerca en ciències de la salut, tot potenciant projectes que vagin encaminats, especialment, cap a l’àmbit de l’oncologia.

En la signatura del conveni han estat presents Candela Calle, directora general de l’ICO, i Pere Alavedra, rector de la UIC.

Sobre l’ICO
L’Institut Català d’Oncologia és un centre públic i monogràfic sobre el càncer. S’ocupa de la malaltia de manera integral ja que aplega, dins de la mateixa organització, la prevenció, l’assistència, la formació especialitzada i la recerca. Disposa de tres centres, a L’Hospitalet de Llobregat, Girona i Badalona, i té establerta una xarxa de col·laboració amb 18 hospitals comarcals. Això el converteix en el centre oncològic de referència per al 45% de la població adulta de Catalunya.

Sobre la UIC
La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) va néixer l’any 1997 amb l'objectiu d'oferir una formació integral de qualitat i promoure la recerca per posar-la al servei de la societat. Lligada al món empresarial i amb un marcat caràcter internacional, imparteix 14 graus i més d'un centenar de postgraus en els seus dos campus, situats a Barcelona i Sant Cugat del Vallès. La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut està ubicada al Campus Sant Cugat, des de la qual s’imparteixen els graus en Medicina, Infermeria i Fisioteràpia.

Comparteix

 

Contacte

Gabinet de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
http://ico.gencat.cat

BannerBannerBannerBannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Granvia de L'Hospitalet 199-203
08908  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00