Núm. 76 - 28 de juny de 2013 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Premis, beques i reconeixements

L'ICO rep el certificat europeu "Best Practice Certificate"...

Ampliar imatge

El certificat és un reconeixement als finalistes dels premis europeus EPSA (European Public Sector Awards). El projecte "Living with cancer" (Conviure amb el cáncer) de l'ICO és un dels 47 projectes seleccionats que opten a guanyar el premi "Weathering the Storm: Creative Solutions in a Time of Crisis". El premi es lliurarà entre el 25 i el 27 de novembre a Maastricht.

L’ICO ha presentat als Premis Europeus del Sector Públic el programa “Conviure amb el càncer” i ha passat les dues primeres etapes d’avaluació, aconseguint el certificat “Best Practices”. El procés de selecció consisteix en diferents etapes fins que un jurat, compost per  personalitats d’alt nivell acadèmic, empresarial  i polític decideixen un guanyador per categoria (sector públic d’abast europeu i nacional, regional, supralocal i local). El lliurament del premi es farà durant una cerimònia, celebrada en el marc d’unes jornades de 3 dies, que tindrà lloc a la ciutat holandesa de Maastricht entre el 25 i el 27 de novembre.

En l’edició 2013 s'han rebut 230 projectes provinents de 26 països. El projecte de l’ICO es presenta dins de la categoria de “sector públic d’abast regional” i ha estat seleccionat juntament amb 6 projectes regionals més, dels quals un serà el guanyador.

La presentació de “Conviure amb el càncer” als Premis del Sector Públic Europeu suposa, a més, la inclusió del projecte a la plataforma eKnowledge d’EPSA que es posarà en marxa cap a finals d’any.

Els Premis reuneixen les millors actuacions innovadores i eficients d’alt nivell del sector públic. Amb el rerefons de la crisi l’edició 2013 s’ha convocat per a les institucions i administracions que aconsegueixen quadrar el cercle aportant idees creatives que ajuden al creixement sostenible i a millorar processos, assolint oferir un millor servei malgrat les retallades. Es premien totes aquestes actuacions que augmenten la efectivitat i l’eficiència, la innovació i l’esforç per adquirir i implementar les bones pràctiques. 

Segons   Maroš Šef?ovi?, Vice-president de la Comissió Europea per a les Administracions i les Relacions inter-institucionals “Esquemes com EPSA són instruments importants per fomentar les bones pràctiques en les administracions públiques a tota Europa i per ajudar els països a aprendre l'un de l'altre. Des de la seva creació en 2007, EPSA ha actuat com a motor de canvi en el funcionament dels serveis públics del segle XXI, animant-los a aplicar innovacions i oferir qualitat".

Comparteix

 

Contacte

Gabinet de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
http://ico.gencat.cat 

BannerBannerBannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Granvia de L'Hospitalet 199-203
08907  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00