Núm. 76 - 28 de juny de 2013 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Premis, beques i reconeixements

...i el reconeixement de la Fundació Puentes del Mundo per la tasca d’RSC

Ampliar imatge

Els premis a la Responsabilitat Social de la Fundació Puentes del Mundo reconeixen les accions relacionades amb la cooperació al desenvolupament d’interès general que afavoreixen el foment de la solidaritat.

L’ICO ha estat guardonat per la seva tasca d’RSC en general i el seu programa “Conviure amb el cáncer” en particular.

La decisió de presentar-nos va respondre a que l'ICO té incorporada la responsabilitat social en el seu model de gestió des de l'any 2010, quan la direcció de l'ICO va adquirir el compromís de promoure i establir les línies d'actuació.

La filosofia de responsabilitat social, que impregna la nostra institució, es veu reflectida especialment en el programa "Conviure amb el càncer", orientat a la implantació d'accions de suport i acompanyament a pacients i cuidadors que complementen l'atenció assistencial i promouen un entorn d’"hospital amable”.

Premis a la solidaritat i generositat 
La Fundació ha concedit 8 premis, corresponents a les categories següents: ONG del Any, Ambaixador Social de l’any, Tasca de mecenatge, Recerca científica, Empresa socialment responsable, Institució socialment comprometida, Compromís social esportiu i Acció social de l’any.

Els Premis tenen com a finalitat reconèixer i guardonar, a nivell internacional, la tasca realitzada per aquelles persones, empreses o institucions que en la seva tasca de solidaritat duguin a terme una acció eficaç en favor de les preocupacions socials, laborals, mediambientals i de respecte als Drets Humans.

La seva missió principal és distingir i donar a conèixer aquelles iniciatives els èxits dels quals constitueixen un exemple de generositat per ajudar a resoldre els problemes de pobresa, injustícia, fam, abandonament, discriminació, malaltia i ignorància, especialment entre la infància i la joventut. Els premis es lliuraran en el pròxim mes d'octubre.

La Fundació Puentes del Mundo és una entitat sense ànim de lucre, l'objectiu final de la qual és la sensibilització de la societat a través de la difusió d'accions relacionades amb la cooperació al desenvolupament, així com projectes socials, sanitaris, educatius i culturals d'interès general que afavoreixen el foment de la solidaritat.

Comparteix

 

Contacte

Gabinet de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
http://ico.gencat.cat 

BannerBannerBannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Granvia de L'Hospitalet 199-203
08907  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00