Núm. 71 - 20 de març de 2013 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Breus

El Servei de Suport Integral de l’ICO Badalona s’integra a la plataforma ECOPIH

Ampliar imatge

Els professionals del Servei de Suport Integral de l’ICO Badalona s’han integrat a la plataforma ECOPIH de Badalona i Sant Adrià de Besòs. Aquesta és una plataforma virtual d’intercanvi de coneixement entre l’Atenció Primària i Hospitalària, incorporada al portal e-catalunya.

És una eina que permet als professionals d’ambdós àmbits una relació basada en una comunicació més ràpida i senzilla, debatre dubtes i contrastar opinions. En el cas del Servei de Suport Integral de l'ICO Badalona és una bona oportunitat per tenir un major contacte amb l’atenció primària i estendre el coneixement sobre les cures pal·liatives.

Amb aquesta nova incorporació formen part de la plataforma ECOPIH el Servei d’Hematologia, Consell Genètic , Oncologia Mèdica i Oncologia Radioteràpica de l’ICO Badalona.

L’objectiu d’aquesta eina és crear una consultoria online que fagi molt més ràpida la comunicació primària-hospitalària i viceversa, permeti reduir llistes d’espera i a la vegada serveixi com a mètode d’aprenentatge. Està integrada per grups relatius a múltiples especialitats.

Els metges, infermeres i treballador social del Servei de Suport Integral de l’ICO Badalona s’han adherit al grup de Cures Pal·liatives, les PSO a salut mental i els dietistes a endocrí, sempre per atendre consultes de cada especialitat en l’àmbit oncològic.

 

Comparteix

 

Contacte

Gabinet de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
http://ico.gencat.cat

BannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Granvia de L'Hospitalet 199-203
08908  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00