Núm. 69 - 30 de gener de 2013 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Actes i congressos

El director del Centre per la Salud Global del National Cancer Institute (NCI) visita l’ICO

Ampliar imatge

Edward Trimble, director del Centre per la Salut Global del NCI dels Estats Units, va realitzar una estada al servei d’Epidemiologia i el programa e-Oncologia de l’ICO L’Hospitalet.

El passat 24 de gener el servei d’Epidemiologia i el programa e-Oncologia de l’ICO L’Hospitalet va rebre la visita d’Edward Trimble, director del Centre per la Salut Global del National Cancer Institute dels Estats Units. L’objectiu de la visita es va centrar en poder conèixer, amb més detall, les activitats de l’ICO i explorar noves oportunitats de col·laboració entre els dos programes.

Trimble es va mostrar interessat en les activitats de formació en  el Virus del papil·loma Humà (VPH) i la prevenció del càncer que es fa des de l’ICO. Més concretament en el programa de recerca epidemiològica i el manteniment del Centre OMS/ICO de informació sobre el VPH i càncer (www.who.int/hpvcentre), el programa de les Monografies sobre VPH i prevenció (Vaccine 2006,2007,2008 a,b,c, 2012 a,b,c,d), els cursos de e-oncologia en oncologia general (www.e-oncologia.org), les línees de treball, les activitats del programa de formació de doctorats dels nou laboratori d’infeccions i càncer i les activitats de la publicació HPV TODAY (www.hpvtoday.com).

Edward Trimble és un ginecòleg-oncòleg amb una llarga tradició de recerca clínica i actualment és el director dels programes del NCI de promoció de la qualitat mèdica en el control de càncer i altres patologies cróniques.

Comparteix

 

Contacte

Gabinet de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
http://ico.gencat.cat

BannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Granvia de L'Hospitalet 199-203
08908  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00