Núm. 67 - 20 de desembre de 2012 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Premis, beques i reconeixements

Acte d'entrega del premi Corresponsables pel projecte ‘Conviure amb el Càncer’

Ampliar imatge

La Fundació Corresponsables va celebrar a finals de novembre al Caixa Fòrum de Madrid la cerimònia d’entrega de la tercera edició dels premis que porten el seu nom i que es concedeixen a les iniciatives més innovadores i sostenibles en el àmbit de Responsabilitat Social.

Durant l’acte, presidit per Ángel Pes, president de la Red Española del Pacto Mundial i Director de l’Àrea de Responsabilitat Corporativa i Marca de Caixabank, es va premiar el projecte de l’ICO ‘Conviure amb el Càncer’ com iniciativa dins les directrius de Responsabilitat Social i Sostenibilitat que marca la pròpia Fundació i dins l’apartat d’Administracions i Empreses Públiques.

El guardó va ser recollit per la Directora General de l’ICO, Candela Calle, i la Directora d’Estratègia i Projectes, Anna Rodríguez.

La convocatòria d’aquest any ha comptat amb 17 premiats i 28 finalistes, d’un total de 266 iniciatives que es van presentar al certamen i que es podien presentar dins de quatre grans categories: Grans empreses, Administracions i Empreses Públiques, i Entitats No Lucratives.

El programa premiat, ‘Conviure amb el càncer’ té com a objectiu promoure accions de suport i acompanyament als usuaris- malalts i familiars- que complementin els serveis que ja s’ofereixen des dels serveis assistencials.

Fundació Corresponsables
La Fundació Corresponsables és una organització sense ànim de lucre fundada per l’editorial MediaResponsable que neix amb l’objectiu d’estendre la Responsabilitat Social, tant a tot tipus d’organitzacions, com al conjunt de la societat. L’entrega de guardons té per objectiu reconèixer les millors iniciatives de Responsabilitat Social i Sostenibilitat.

Comparteix

 

Contacte

Gabinet de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
www.iconcologia.net

BannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
GranVia de L'Hospitalet 199-203
08908  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00