Núm. 54 - 1 de març de 2012 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Formació i docència

Entrega de diplomes de la primera promoció del curs virtual d’e-oncologia 'Prevenció del càncer de coll d’úter'

Ampliar imatge

Dijous 16 de febrer va tenir lloc a Rabat el lliurament dels diplomes a la primera promoció d'assistents al curs virtual d'e-oncologia sobre Prevenció del càncer de Coll Uterí. L’entrega es va fer a la seu l'Institut Nacional d'Administració Sanitària del Regne del Marroc, (INAS).

El curs, que es va impartir durant els mesos de novembre i desembre de 2011, es va realitzat en col·laboració amb el Ministeri de Salut del Marroc, l'Associació Lalla Salma de Lluita contra el Càncer del Marroc, la Fundació Clínic, i l'ICO, i ha comptat amb el finançament de la Fundació la Caixa.
 
Al curs, que forma part de les accions formatives previstes en el Pla Nacional de Prevenció i Control del Càncer del Marroc, s’hi van inscriure un total de 46 metges, dels quals 36 l’han aprovat i han obtingut el certificat pertinent. Per a l'any 2012 s'ha previst la realització de 3 edicions més del curs.
 
L'activitat, de 15 hores de durada, està  disponible en castellà, anglès i francès. El seu objectiu principal és ajudar a reduir l'impacte del càncer del coll d'úter i conscienciar de la importància de la prevenció en els països amb menys recursos i menor nivell de desenvolupament.

Està dirigit a metges d'atenció primària i altres especialitats implicades en la prevenció i tractament del càncer de coll d'úter, així com a professionals de l'epidemiologia i la salut pública.

S'ha posat en marxa una edició en francès específica per al Marroc; una en anglès adreçada a professionals de Ghana, Uganda, Zàmbia i Tanzània, i una en castellà i anglès dirigida a professionals de països emergents d'Europa (països de l'est, Rússia) Llatinoamèrica, Àsia i Àfrica.

Comparteix

 

Contacte

Gabinet de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
www.iconcologia.net

BannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Granvia de L'Hospitalet 199-203
08908  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00