Núm. 48 - 26 d'octubre de 2011 Edicions anteriors Imprimir

ICO

Butlletí digital de l'Institut Català d'Oncologia

ISSN: 2339-6083

 

Pujar

@ ICO - Contacte - Info legal

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Institut Català d'Oncologia.

Tornar Pàgina principal

Actualitat

La patronal CECOT premia la gestió de l'ICO

Ampliar imatge

L'Institut Català d'Oncologia ha estat una de les entitats premiades per la patronal multisectorial catalana CECOT en els ‘Reconeixements 2011’. 

Els premis es van entregar durant 'La nit de l'empresari' que es va celebrar divendres 21 d'octubre al Recinte Firal de Terrassa. L'acte va estar presidit pel President de la Generalitat, Artur Mas, i va comptar amb la presència, entre d'altres, de Candela Calle, directora general de l'ICO, i Ricard Crespo, director de Recursos.

Bones pràctiques
L'ICO ha estat distingit, juntament amb l’Hospital Clínic de Barcelona, en la categoria de Bones Pràctiques de l’Administració Pública. 

En concret, el premi a l'ICO és pel Pla d'acció de 2010. En el transcurs de l'any 2010, l'ICO ha treballat 8 objectius estratègics orientats a la millora contínua, la qualitat i l'excel·lència de l'organització: garantir la sostenibilitat, potenciar la visibilitat, dissenyar una estructura organitzativa participativa, organitzar els processos assistencials pensant com a pacients, potenciar la transparència amb els sistemes d'informació per a la gestió, potenciar la qualitat com a línia estratègica, posar en marxa del Pacte de Progrés, i potenciar la recerca.

Aquest premi és un reconeixement a la tasca i els esforços de tots els treballadors de la institució per mantenir l’exigència i qualitat dels serveis en el context sòcio-econòmic actual.
 
El jurat estava composat, entres d’altres, pel rector de la UPC, Antoni Giró, la rectora de la UAB, Ana Ripoll, així com directius de les escoles de negocis IESE, ESADE, EAE Business School, el director de l’Obra Social d’Unnim Caixa, el director de relacions institucionals d’Egarsat, SP, Pere Arch, representants de mitjans de comunicació, d’altres institucions i guardonats de l’edició anterior.

A la imatge, el President de la Generalitat, Artur Mas, entrega el guardó a Candela Calle, directora general de l'ICO.

Comparteix

 

Contacte

Gabinet de Comunicació
Institut Català d'Oncologia
93 260 72 97
Correu electrònic
www.iconcologia.net

BannerBannerBanner

Centres de l'ICO

ICO L'Hospitalet
Hospital Duran i Reynals
Granvia de L'Hospitalet 199-203
08908  L’Hospitalet de Llobregat
93 260 77 33

ICO Girona
Hospital Doctor Josep Trueta
AV. França s/n 17007 Girona
972 225 833

ICO Badalona
Hospital Germans Trias i Pujol
Ctra. del Canyet s/n
08916 Badalona
93 465 12 00